Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/09-11   -   Pressemeddelelse

Boblende dualitet

To sjæle, én tanke. To stemninger, ét album. To chefkokke, men én ufordærvet festbanket.

Dobbeltheden figurerer overalt på den københavnske elektro-duo No Hay Banda's debut-album. Også i titlen, 'WOW & FLUTTER'.

'WOW' er betegnelsen for langsomme tempoafvigelser på analogt ind- eller afspille-udstyr, eksempelvis en pladespiller. 'FLUTTER' er tilsvarende hurtige tempoafvigelser. Så langt, så charmerende semi-nørdet.

Hos No Hay Banda vender man imidlertid begreberne på hovedet og bruger betegnelserne som undertitler på debutalbummets første halvdel - WOW, en håndfuld vaskeægte uptempo-hits, henholdsvis anden halvdel - FLUTTER, de yndefulde, flydende sjælere.

10 skitser blev til tre års fokuseret arbejde i studier i København, Berlin og Malaga. Resultatet er et helstøbt album fuld af regnvåd, stemningsmættet natmusik, med grobund dels i den engelske rock-tradition, dels i alt med en stædig, elektronisk puls.

Duoen har i takt med indspilningerne indsamlet kurante såvel som ukurante instrumenter fra alle
verdenshjørner. Samtidig blev det, der ikke fandtes, bygget på stedet til lejligheden. Disse anskaffelser og tilblivelser har spillet en afgørende rolle for den intuitive tilgang til arrangementer og produktion, som er toneangivende på hele albummet.

Bag No Hay Banda (navngivet efter en replik i David Lynchs 'Mulholland Drive') står Jonas Linnet, som er guitarist og sangskriver i Sterling og Louise Tækker, som blandt andet har været sanger og guitarist i nu opløste Lupus.

Duoen har turneret i Danmark, Tyskland og USA, og mens disse ord bliver skrevet, er arbejdet med den næste samling sange allerede i fuld gang.

No Hay Banda er DIY - i en gennemført lækker variant. Oplev dette ved gennemlytning af debut-albummet
'WOW & FLUTTER', som er i handelen fra d. 19. september.

Relevant information

http://www.pigslide.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire