Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/01-13   -   Pressemeddelelse

Dennis Rud - Den nye danske Justin Bieber

Dennis Rud er nu aktuel med hans 3. single udspil "Hjerteslag" som forløber for det kommende album. Singlen er produceret af danske Hitmakers Denmark som efterhånden står bag en masse kendte navne.

Dennis Rud er stadig et semi nyt navn på den danske pop scene. Men på youtube runder hans videoer snart 500.000 visninger samlet set, og med hans nye single udspil som udkom Fredag d. 11 Januar 2013 har der været massiv opbakning fra både gamle men også nye fans.

Dennis er en rigtig pop-dreng med stort P, og bliver af mange fans (Red: specielt pigerne) set som den nye danske Justin Bieber, på vej til tops med hans charmerende udseende og sange om kærligheden.

Han er født og opvokset i det jyske, (Silkeborg omegnen) er 23 år gammel og er snart færdig uddannet salgsassistent. Hans planer er at gå all-in på musikken, med håbet om at kunne nå helt til tops i den ellers så hårde musik branche. Hans første single "Tilbage Igen" klarede sig også ganske udemærket og fik rimeligt stor opbakning af de danske radioer, men nu er han altså klar med sit nye udspil. Både han samt Hitmakers Denmark har store forventninger og planer omkring denne release som allerede spåes til at blive et 2013 hit.

Relevant information




Billeder


Pressekontakt


Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire