Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/09-14   -   Pressemeddelelse

Hector - Set Fra Oven (EP)

"Set fra oven" er første udspil fra den københavnske rapper Hector. Musik og lyrik er et udtryk for hverdagen i hjertet af København med alt, hvad det indebærer. Et ærligt indblik i en ung danskers tanker om at føle sig tilsidesat i det system, han er født ind i.

Hector har tidligere lavet musik i forskellige sammenhænge, men brænder stærkt igennem på eget projekt, hvor han også selv har stået for fem af produktionerne. EP'en vil være tilgængelig på alle platforme samt til gratis download d. 13/9/2014.
Projektet er første udgivelse fra det nystartede pladeselskab Eternitree og varsler om stor kreativitet og professionalisme.

På EP'en finder du - udover Hectors rap - prominente besøg fra det Islandske multi-talent Thorchestra, Hectors makker Anton Fly og resten af slænget på det fælles cypher-track "Tid".

Som en sidste gang glasur på toppen af kagen har Hector selv mixet alle tracks og været en del af mastereringen af EP'en. Hector er både arkitekt og håndværker hele vejen igennem projektet.

Billeder


Pressekontakt

Kirstine Schans Christensen
  20877592

Firma

DiGiDi Digital Distribution
Gl. Kongevej 11, 4.
1610 KBH K, Danmark

  +45 27 89 18 14
  +45 27 89 18 14

https://www.digidi.dk

Modtag nyheder fra DiGiDi Digital Distribution på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire