Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/10-10 - Pressemeddelelse

Tysk kunstner forvandler ghetto til kunstmonument

Tysk kunstner forvandler en ghettoudnævnt, kondemneret boligblok i Nakskov og sætter kunstnerisk fokus på den højaktuelle ghettodebatSom en borebille æder den tyske kunstner Thomas Kilpper sig gennem tomme lejligheder i et socialt boligkompleks på Anemonevej i Nakskov, så man til sidst vil ku..

27/08-10 - Pressemeddelelse

52 meter lang social skulptur i landsbyen Horbelev

Som del af kunstfestivalen Tumult har kunstnergruppen Wooloo fået Horbelevs indbyggere til at holde op med at se TV og i stedet bygge en skulptur sammen. New Life Horbelev er et socialt eksperiment i landsbyen Horbelev på Nordøstfalster.Projektet begyndte i foråret 2010, da Wooloo tog kontakt ti..

17/08-10 - Pressemeddelelse

Tumult - En kunstfestival i Nakskov, Nykøbing F, Vordingborg og Stege

Tag med til udkanten, når kunstfestivalen Tumult inviterer pressen, væsentlige samarbejdspartnere og politikere på en guidet bustur lørdag d. 21. august kl. 10-17 i forbindelse med åbningen af kunstfestivalen Tumult. Oplev kunstværkerne rundt omkring i offentlige rum på Lolland, Falster, Møn..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire