Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/02-14   -   Pressemeddelelse

Nye partnere i Henning Larsen Architects



Henning Larsen Architects udvider virksomhedens ejerkreds med en ny partner. Samtidig bliver fem associerede partnere udnævnt til partnere. Med udnævnelserne styrkes både kontoret i København og den lokale tilstedeværelse på andre markeder.

"Partnergruppen skal skabe fundamentet for, at vi kan fortsætte med at udvikle virksomheden i Danmark og internationalt. Vi klarer os godt på de markeder, hvor vi har etableret kontorer. Skandinavien er vores hjemmemarked, og at vi står stærkt her, er en vigtig forudsætning for vores internationale succes," siger adm. direktør Mette Kynne Frandsen. "Udvidelsen af partnergruppen er et naturligt skridt i det glidende generationsskifte, som Henning Larsen selv satte i gang for over 10 år siden. Det var vigtigt for ham, at tegnestuen også ville stå stærkt i fremtiden."

Hovedfokus for partnergruppen vil være at fastholde den arkitektoniske kvalitet på tværs af kontorer, videreudvikle den videnbaserede tilgang til design og øge væksten på de markeder, hvor virksomheden i dag har projekter.

Werner Frosch, der har ledet tegnestuens succesrige kontor i München siden etableringen i 2011, bliver ny partner. Han har været ansat i Henning Larsen Architects siden 2000.

Fem associerede partnere bliver partnere. Anders Sælan og Søren Øllgaard får ansvaret for forretningsudviklingen og kontakten til kunder i Danmark og Skandinavien. Anne Marie Galmstrup skal fortsat lede kontoret i Istanbul. Signe Kongebro får ansvaret for at omsætte tegnestuens engagement i ny viden og innovation til nye forretningsområder, og Ingela Larsson får ansvaret for at forankre tegnestuens arkitektoniske metode på de internationale kontorer.

Henning Larsen Architects tegnes fortsat af direktionen, der består af adm. direktør Mette Kynne Frandsen og direktør Louis Becker. Begge er partnere. Partner Peer Teglgaard Jeppesen indtræder i bestyrelsen.

På Færøerne har Henning Larsen Architects i 2013 etableret et fælles selskab med Osbjørn Jacobsen som lokal partner. Han var tidligere associeret partner.

Henning Larsen Architects' samlede partnergruppe er Louis Becker, Werner Frosch, Anne Marie Galmstrup, Signe Kongebro, Jacob Kurek, Mette Kynne Frandsen, Ingela Larsson, Lars Steffensen, Anders Sælan, Peer Teglgaard Jeppesen og Søren Øllgaard.

Pressekontakt

Farid Fellah
Kommunikationschef
  +45 82 31 31 60

Firma

Henning Larsen Architects
Vesterbrogade 76
1620 København V., Danmark

  8231 3160
  6035 2160

http://www.henninglarsen.com

Modtag nyheder fra Henning Larsen Architects på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire