Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
14/09-15   -   Pressemeddelelse

En dynamisk duo

Netop Business Solutions og iSpoc har indledt et tæt samarbejde.

Netop Business Solutions og iSpoc har indledt et tæt samarbejde, hvor synergien mellem de to selskabers produkter udnyttes. Det betyder, at Netop's chat-funktionalitet fremover kan bruges i IHLP serviceløsningerne fra iSpoc, og at Netop's Remote Control ligeledes kan udnyttes i IHLP.

Kurt Groth Bager, CEO hos Netop Business Solutions udtaler om samarbejdet "Det er et oplagt samarbejde, vi har etableret - hvor to softwareselskaber med deres rødder i den danske muld, har glæde af hinandens kompetencer og løsninger, både lokalt og over for internationale kunder". Og Casper Bøgeholdt Andersen fra iSpoc tilføjer, at teknologierne fra Netop giver en god dynamik i IHLP-løsningerne og bidrager til et endnu bedre samspil mellem servicefunktionerne og de mange slutbrugere, der dagligt rekvirerer tjenester gennem IHLP, som nu vil kunne få endnu hurtigere svar og hjælp.

Pressekontakt

Casper Bøgeholdt Andersen
Adm. direktør
  +45 70 23 12 91
  +45 40 35 17 99

Firma

iSpoc a/s
Langebrogade 5
1411 København K, Danmark

  +45 70 23 12 91
  +45 40 35 17 99

http://www.ispoc.dk

Modtag nyheder fra iSpoc a/s på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire