Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/10-13 - Pressemeddelelse

KRING & Co. A/S styrker ledelsen med et fokus på værdiskabelse

KRING & Co A/S har ansat Jon Tranæs. Jon har en spændende international karriere bag sig, med solid erfaring fra begge sider af skrivebordet. Jon har erfarin g både som management konsulent hos PwC og som Partner hos IBM. Dertil har Jon bestridt flere ledende stillinger i SAP som Director og VP, ..

01/10-13 - Pressemeddelelse

Jesper Krogh Jørgensen til KRING & Co

KRING & Co. A/S har ansat Jesper Krogh Jørgensen. Jesper har solid ledelses- og management consulting erfaring. Jesper har været direktør for Sales & Alliances i Framfab, Senior Manager i Deloitte med ansvar for Market & Customer Intelligence, Senior Partner i Rambøll/SJP, Direktør for Commerci..

24/09-13 - Pressemeddelelse

Kim Nielsen - endnu en skarp CxO til KRING & Co

KRING & Co. A/S har ansat Kim Nielsen. Kim har en bred baggrund inden for både IT og ledelse med solid erfaring fra begge sider af skrivebordet. Kim har mere end 12 års erfaring som it management konsulent, bl.a. 8 år hos Accenture, og herudover mere end 13 års erfaring i flere ledende stillinge..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire