Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/12-16   -   Pressemeddelelse

Bestyrelse udpeget til nyt teater på Østerbro

Fusionen mellem Østre Gasværk Teater og Republique sker formelt den 1. juli 2017, men bestyrelsen for det nye teater er nu udpeget af kulturminister Mette Bock.

Kulturminister Mette Bork siger:
"Bestyrelsen for det nye teater på Østerbro har en god bredde og tyngde. Den rummer både personer med kompetencer inden for scenekunst og personer, som har deres styrke i forhold til ledelse, økonomi og jura. Jeg har også lagt vægt på kontinuitet. Det er jeg sikker på vil medvirke til en vellykket fusionsproces, der respekterer det, der kendetegner begge teatre."

Bestyrelsen for det nye teater består af:
· Professionelt bestyrelsesmedlem Annette Sadolin - formand for bestyrelsen
· Fhv. departementschef Karoline Prien Kjeldsen
· Kunstnerisk leder ved Folkteatern i Göteborg Frida Röhl
· Sceneinstruktør Rune David Grue
· Kommunikationschef Lisbeth Juul

Fakta
Bestyrelsen for teateret er udpeget for perioden 1. juli 2017 til 30. juni 2020. Statens Kunstfond og medarbejderne ved de fusionerende teatre og kulturministeren har udpeget medlemmer. De vil blive suppleret med et medlem udpeget af Københavns Kommune.

For oplysninger om fusionsprocessen henvises til de nuværende bestyrelser for Republique og Østre Gasværk Teater samt Det Københavnske Teatersamarbejde.

Pressekontakt

Kulturministeriets pressetelefon
  +45 2276 5116

Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire