Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/12-16   -   Pressemeddelelse

Ny formand for Statens Kunstfonds Repræsentantskab

Kulturministeren har udpeget Caroline Søeborg Ahlefeldt til ny formand for Statens Kunstfonds Repræsentantskab fra 1. januar 2017 og fire år frem.

Kulturminister Mette Bock siger:
"Caroline Søeborg Ahlefeldt er med sine stærke lederegenskaber og sin nysgerrige og nytænkende tilgang til tingene en inspirerende person, som jeg er sikker på vil være til stor gavn for Statens Kunstfond. Senest har hun gjort sig bemærket som en af drivkræfterne i forbindelse med etableringen af kulturfestivalen Heartland Festival på Egeskov Slot. Jeg er derfor utrolig glad for, at Caroline Søeborg Ahlefeldt har valgt at sige ja til at blive formand for Statens Kunstfonds Repræsentantskab de kommende fire år."

Caroline Søeborg Ahlefeldt er bl.a. kendt som iværksætter og grundlagde allerede som 23-årig internetvirksomheden MouseHouse. Siden har hun været med til at starte virksomheder op inden for design, forlag, IT og mode, sideløbende med at hun har varetaget bestyrelsesposter i fx COOP, LEGO, Vækstfonden, 3XN, Grønnegårdsteateret og Dyrberg/Kern.

Om Statens Kunstfonds Repræsentantskab
Repræsentantskabet består ud over formanden af 47 medlemmer, som bliver udpeget af bl.a. interesseorganisationer og uddannelsesinstitutioner inden for de enkelte kunstområder, hhv. arkitektur, billedkunst, film, kunsthåndværk og design, litteratur, musik og scenekunst.

Pressekontakt

Kulturministeriets pressetelefon
  +45 2276 5116

Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire