Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/02-10   -   Pressemeddelelse

500.000 kr. til projektet - det bornholmske industrieventyr

Kulturminister Carina Christensen har besluttet at støtte projektet "Det Bornholmske Industrieventyr" med 500.000 kr. Med afsæt i den bornholmske industrihistorie skal projektet vise, hvordan den industrielle epoke har sat spor i nutidens kulturlandskab.

Projektet inviterer borgere og besøgende til at gå på opdagelse i landskabet bl.a. ved at give informationer via GPS. Borgerne opnår herved en større indsigt i den kulturhistorie, der omgiver os alle sammen i det daglige, og i en historisk periode, der ikke ligger så langt tilbage.

Det er Bornholms Regionskommune, der står bag projektet.

Kulturminister Carina Christensen siger:
"Jeg synes, det er overordentlig vigtigt, at også den nyere danske kulturhistorie formidles ud til borgerne. Jeg glæder mig derfor meget over projektet, der er et forbillede for kreativ nytænkning og benytter nye former for formidling. Det vil komme både beboerne og de mange besøgende på Bornholm til gavn."

Yderligere oplysninger:
Pressechef Martin Skovmand, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 98
Fuldmægtig Trine Stjernø, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 96

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire