Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/03-10   -   Pressemeddelelse

Lancering af ny portal om børnekultur

I dag lancerer Børnekulturens Netværk i samarbejde med Kulturministeriet Børnekulturportalen - et nyt samlingssted for voksne, der arbejder med børnekultur.

Nu får kulturkonsulenter, kunstnere, pædagoger og andre voksne, der arbejder med kultur for børn, lettere ved at dele idéer og erfaringer med hinanden på nettet.

Børnekulturportalen lanceres nu i en opdateret version, som lægger op til en langt højere grad af brugerinddragelse, videndeling og erfaringsudveksling mellem brugere.

Det sker for eksempel gennem en projektbank, der præsenterer lokale børnekulturprojekter til inspiration for børnekulturens aktører i hele Danmark, og ligeledes kan man nu kommentere og diskutere udvalgte temaer, projekter og artikler. Derudover stilles løbende skarpt på aktuelle temaer, ligesom der stilles en række kulturværktøjskasser til rådighed for kommuner og kulturinstitutioner, der ønsker at iværksætte kulturtiltag for børn og unge.

Yderligere oplysninger
Webredaktør Signe Thomsen, Børnekulturens Netværk, tlf. 33 73 33 77
Sekretariatsleder Benedicte Helvad, Børnekulturens Netværk, tlf. 33 73 33 75
Kontorchef Karin Marcussen, Kulturministeriet, tlf. 33 92 90 66

Relevant information

http://www.boernogkultur.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire