Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/03-10   -   Pressemeddelelse

Ny formand for Den Jyske Operas bestyrelse

Kulturminister Per Stig Møller har i dag udpeget vice-administrerende direktør for Pressalit Group A/S Dan Boyter som ny formand for Den Jyske Operas bestyrelse. Dan Boyter erstatter Charlotte Sahl-Madsen, som fratræder bestyrelsen grundet udnævnelsen til videnskabsminister.

Ud over sit virke som direktør for Pressalit Group A/S har Dan Boyter deltaget aktivt i lokalsamfundet. Han er blandt andet medlem af bestyrelsen for ARoS, medlem af baggrundsgruppen for ferskvandsmuseet i Ry samt medlem af styregruppen for Ry Videnpark.

Kulturminister Per Stig Møller udtaler:
"Jeg er sikker på, at Dan Boyter kan blive en god formand for Den Jyske Operas bestyrelse. Dan Boyter bibringer bl.a. ledelsesmæssig erfaring samt et omfattende netværk på både erhvervs- og kulturområdet, som Den Jyske Opera kan drage nytte af."

Den Jyske Opera er en selvejende kulturinstitution med hjemsted i Århus Kommune og drives med tilskud fra Kulturministeriet og fra Århus Kommune.

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire