Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/04-10   -   Pressemeddelelse

Ny formand for Det Danske Filminstituts bestyrelse

Kulturminister Per Stig Møller har i dag beskikket medierådgiver og tv-producent Bo Damgaard som formand for Det Danske Filminstituts bestyrelse. Bo Damgaard afløser Morten Hesseldahl, der fratræder grundet ansættelse i DR som kulturdirektør.

Bo Damgaard har en mangeårig beskæftigelse i mediebranchen med tidligere poster som programchef for TV2 og redaktionschef i DR. Han er uddannet cand.phil. i dansk og massekommunikation. Bo Damgaard har på den baggrund en stor faglig indsigt i tv- og filmmediet og stærke ledelsesmæssige kompetencer.

Kulturminister Per Stig Møller siger:
"Jeg er sikker på, at Bo Damgaard bliver en god formand for Det Danske Filminstituts bestyrelse. Bo Damgaard bibringer både ledelsesmæssig erfaring samt stærke faglige kompetencer, som Det Danske Filminstitut kan drage nytte af. Jeg vil samtidig gerne takke den afgående formand Morten Hesseldahl for det store arbejde, som han har udført."

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet.

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire