Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/05-10   -   Pressemeddelelse

Kulturministeren ønsker velkommen til Charlottenborgs nye direktør

Kunsthal Charlottenborg offentliggør i dag, hvem der bliver kunsthallens nye direktør: 43-årige Mark Sladen, der kommer fra en stilling som udstillingsdirektør på Institute of Contemporary ART (ICA) i London og før da var seniorkurator på Barbican Centre.

Kulturminister Per Stig Møller siger:
"Jeg vil ønske hjerteligt velkommen til Mark Sladen som ny direktør for Charlottenborg. Det er positivt, at Charlottenborgs bestyrelse kunnet tiltrække en international kapacitet med stort og velfunderet netværk og bred erfaring fra den internationale samtidskunstscene til at stå i spidsen for Kunsthal Charlottenborg.

Samtidig glæder det mig at kunne sige, at Charlottenborg under tidligere konstituerede direktør Maria Gadegaards ledelse er blevet bragt fuldt på fode igen med et rekordhøjt besøgstal i 2009 og pæne sorte tal på bundlinjen."

Kunsthal Charlottenborg opnåede i 2009 et besøgtal på næsten 70.000 mennesker, hvilket er en væsentlig stigning i forhold til tidligere år. Alene udstillingen "Til Vægs" tiltrak 29.000 mennesker.

Der er desuden sket en udvidelse af kunsthallens åbningstider.

Kunsthal Charlottenborg: www.kunsthalcharlottenborg.dk

Yderligere oplysninger:
Kommunikationschef Michael Jannerup, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 98
Afdelingschef Jesper Hermansen, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 18

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire