Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/06-10   -   Pressemeddelelse

Ny spillelovgivning fremtidssikrer overskudsmodtagernes økonomi

Den nye spillelovgivning er godt nyt for idrætten, kulturen, de handicappede og en lang række andre velgørende organisationer. Et enstemmigt Folketing har vedtaget en ny spillelovpakke, der blandt andet sikrer modtagerne af overskuddet fra tips- og lottomidlerne en stabil indtægt i de kommende år. Spiludlodningsloven, som er fremsat af kulturministeren, betyder, at den nye udlodningsmodel skal stille udlodningsmodtagerne på samme økonomiske niveau, som i dag.

Kulturminister Per Stig Møller siger:
"Med den nye spillelovgivning fremtidssikrer et enigt Folketing en række vigtige kulturelle og sportslige initiativer. Jeg er glad for, at det er lykkedes at give overskudsmodtagerne et solidt økonomisk grundlag at arbejde ud fra."

Den nye spiludlodningslov sikrer, at der i fremtiden udloddes overskud fra Danske Spil's monopol på lotteri og heste- og hundevæddemål samt overskud fra Det Danske Klasselotteri til de overskudsmodtagere, som i dag modtager midler fra tips- og lottoloven.

De øvrige love på spilleområdet, som Folketinget enstemmigt har vedtaget, er lov om spil og lov om afgifter på spil, som er fremsat af skatteministeren og lov om Danske Spil A/S, som er fremsat af finansministeren.

Yderligere oplysninger
Kontorchef, Bente Skovgaard Kristensen, Kulturministeriet, tlf.: 33 92 35 68
Kommunikationschef, Michael Jannerup, Kulturministeriet, tlf.: 24 69 64 21

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire