Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/05-11   -   Pressemeddelelse

Kulturministeren støtter udviklingen af kulturlivet på Fyn

Kulturminister Per Stig Møller indgår i dag en ny kulturaftale med Kulturregion Fyn og støtter tiltag i aftalen med i alt 10 mio. kr.

Kulturaftalen rummer en række indsatser, som vil styrke Fyn. Aftalen har et særligt fokus på filmområdet, hvor en øget og koordineret satsning skal være med til at videreudvikle Fyn som en førende region inden for innovative, oplevelsesbetonede og internationalt banebrydende filmtiltag. Kulturaftalen indeholder også initiativer, der skal lette adgangen til den rige og mangfoldige fynske kulturarv.

Kulturminister Per Stig Møller siger:

"Vi skal have et rigt og mangfoldigt kulturliv i hele landet. Derfor er det glædeligt, at Kulturregion Fyn har taget initiativ til en markant fælles satsning på kulturen i de kommende år. Og det vil jeg gerne bakke op om. Særlig har jeg forventninger til fynboernes ambitiøse satsning på filmområdet, hvor det jo allerede har vist sig, at Fyn kan noget særligt - også efter international målestok. Jeg glæder mig til at se resultatet af de mange udviklende og inddragende tiltag, fynboerne nu sætter i søen."

Kulturregion Fyn

Kulturregion Fyn består af et samarbejde mellem de 10 fynske kommuner, Assens, FaaborgMidtfyn, Kerteminde, Langeland, Middelfart, Nordfyns, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø.

Læs kulturaftalen med Kulturregion Fyn 2011 - 2014

Yderligere oplysninger:

Kontorchef Per Voetmann
Kulturministeriet, tlf.: 33 95 45 62

Konst. afdelingschef Birgitte Lambrechtsen
Kulturregion Fyn, tlf.: 65 51 28 06

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire