Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/01-13   -   Pressemeddelelse

Jelved: Tillykke med VM-sølvet

Kulturminister Marianne Jelved lykønsker det danske håndboldlandshold med sølvmedaljerne efter nederlaget mod Spanien i VM-finalen søndag eftermiddag. Kulturministeren overværede finalen fra tilskuerrækkerne.

"Jeg ønsker det danske håndboldlandshold tillykke med sølvmedaljerne. Vi har - igen - som lille nation bevist, at vi har potentialet til at være blandt verdens bedste, når vi samler kræfterne i fællesskab. Jeg vil gerne give et stort cadeau til spillerne, som leverede en heroisk indsats gennem hele turneringen, og til trænerteamet som forenede evnerne," siger Marianne Jelved.

"På trods af nederlaget i dag, er det, som det danske landshold har leveret i VM-turneringen, et konkret eksempel på det kit, som binder den danske nation sammen. Ingen kan tage det fra os, og vi tager det med os fremadrettet. Det vil inspirere og motivere. Ikke bare kommende håndboldspillere, men en hel generation af aktive inden for idræt generelt," siger Marianne Jelved.

For yderligere kommentarer kontakt særlig rådgiver:
Andreas Hemmeth; 20 77 78 80.

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire