Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/09-13   -   Pressemeddelelse

Proces omkring offentliggørelse af kirkelukningssager i Københavns Stift

Ansvaret for 14 sager om kirkelukninger blev tidligere i år overført fra ministeren for ligestilling og kirke til kulturministeren. Afgørelserne for hver af de 14 kirker forventes offentliggjort fredag den 13. september kl.10.

Kulturminister Marianne Jelved har igennem den seneste tid haft de berørte menighedsråd, de kirkepolitiske ordførere i Folketinget, Københavns biskop, Peter Skov-Jakobsen, samt kirkefondet til møde i forbindelse med de 14 kirkelukningssager, som Københavns biskop har indstillet til lukning.

Sagsbehandlingen er inde i den afsluttende fase, og afgørelserne for de individuelle kirkelukningssager forventes offentliggjort fredag den 13. september kl.10 på kulturministeriets hjemmeside, www.kum.dk.

Efter offentliggørelsen fredag vil medierne have mulighed for interview med kulturministeren. Hvis dette ønskes kan pressechef og særlig rådgiver i Kulturministeriet Andreas Hemmeth kontaktes på ahe@kum.dk.

Relevant information

http://www.kum.dk


Pressekontakt


Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire