Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/11-13   -   Pressemeddelelse

Ny bestyrelse for Det Københavnske Teatersamarbejde

Kulturministeren har udpeget ny bestyrelse for Det Københavnske Teatersamarbejde. Bestyrelsen er udpeget for perioden 1. januar 2014 - 31. december 2017.

Kulturminister Marianne Jelved siger:

"Med den nye bestyrelse har Det Københavnske Teatersamarbejde fået et ambitiøst hold af personer, som er valgt på deres faglighed og solide erfaring inden for ledelse, økonomi og kulturliv. Jeg er sikker på, at bestyrelsen på visionær og professionel vis vil sikre Det Københavnske Teatersamarbejde."

Som bestyrelsesformand udpeges direktør Lisbeth Lollike. Hun afløser instruktør Jan Maagaard. De øvrige ministerudpegede bestyrelsesmedlemmer er:

- Økonomidirektør på Odense Teater Mette Sigaard
- Direktør for Uncas A/S Anders Holdt Høiris

Derudover har Statens Kunstråd udpeget:

- Adjunkt på Københavns Universitet Karen Arnfred Vedel
- Teaterdirektør på Mungo Park i Kolding Lasse Bo Handberg

Bestyrelsesformand
Den nye formand Lisbeth Lollike har erfaring med offentlig ledelse. Hun var direktør for Personalestyrelsen, Finansministeriet, indtil 1. november 2011. Hun er desuden bestyrelsesformand for Nørrebro Teater, en post hun fratræder med sin tiltræden som formand for Det Københavnske Teatersamarbejdes bestyrelse. Lisbeth Lollike er direktør i Lollike Consult.

Det Københavnske Teatersamarbejde
Betty Nansen Teatret, Folketeatret, Nørrebro Teater, Republique og Østre Gasværk Teater indgår i Det Københavnske Teatersamarbejde. Bestyrelsen for Det Københavnske Teatersamarbejde administrerer det statslige tilskud og beslutter, hvilke teatre der indgår i Det Københavnske Teatersamarbejde, samt hvilket tilskud det enkelte teater skal modtage til drift og produktion.

Pressekontakt

Kulturministeriets pressetelefon
  +45 2276 5116

Firma

Kulturministeriet
Nybrogade 2
1203 København K, Danmark

  25 47 21 07

http://www.kum.dk

Modtag nyheder fra Kulturministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire