Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/06-11 - Pressemeddelelse

Kør på motorcykel uden kørekort i Silkeborg!

Kør på motorcykel uden at have erhvervet motorcykel kørekort! MCTC og Magacin.dk er gået sammen med forhandlere og kørelærere om et arrangement, hvor du kan prøve at køre motorcykel, selv om du ikke har erhvervet kørekort til motorcykel. Køreskolen Kvik Trafik i Silkeborg vil også være t..

01/10-09 - Pressemeddelelse

Køreskole i Silkeborg fandt i samarbejde med Radio1 vinderen af et kørekort.

Kan man trække sit kørekort i en automat?Ja, det kunne man i hvertfald.Køreskolen KVIK TRAFIK i Silkeborg og den lokale radiostation i midt og østjylland, RADIO 1, fandt vinderen af et kørekort til personbil. Line Stenhøj kan nu for tid og evighed svare "ja" til spørgsmålet der af og til rå..

21/09-09 - Pressemeddelelse

Træk et kørekort i en automat

Det skal være en god oplevelse at få sit kørekort, mener Claus Nielsen fra Kvik Trafik.Derfor har en køreskole i silkeborg, en event med den lokale radiostation om at man kan trække sit kørekort i en automat.Det er vigtigt at folk får en god oplevelse når de tager deres kørekort, da det ger..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire