Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/01-17   -   Pressemeddelelse

Fødevarestyrelsen lukker ulovlig gårdbutik ved Grenaa

Rottefund på adressen Grenaavej 102 får Fødevarestyrelsen til at advare mod æg, frugt og grønt solgt fra gårdbutikken

Fødevarestyrelsens Rejsehold lukkede tidligere i dag en ikke-registreret og dermed ulovlig gårdbutik på Grenaavej 102, 8500 Grenaa. Det skete efter et tip fra Grenaa Kommune, der havde konstateret rotter på ejendommen.

Omfattende rotteangreb i gårdbutikkens hønseri og mangelfuld skadedyrssikring af både hønseri og butiksområde betyder, at fødevarerne kan være uegnet til konsum. Rotter er ofte bærere af den alvorlige Weils syge, der spredes med rotternes urin og kan være dødelig.


Virksomheden har pga. den manglende registrering ikke været underlagt Fødevarestyrelsens kontrol. Virksomheden har heller ikke sporbarhed på sine varer. Fødevarestyrelsen opfordrer derfor forbrugere og virksomheder, der har købt fødevarer fra ejendommen, til at kassere dem eller levere dem tilbage til adressen.

Husk at se efter smileyrapporten ved indgangsdøren, der hvor du køber ind. Rapporten viser Fødevarestyrelsens seneste vurdering af butikken.

Pressekontakt

Pressevagt
  +45 33 92 33 01

Firma

Miljø- og Fødevareministeriet
Slotsholmsgade 12
1216 København K, Danmark

  20 91 59 01
  20 91 59 01

http://www.fvm.dk

Modtag nyheder fra Miljø- og Fødevareministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire