Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/12-21 - Pressemeddelelse

Nordisk Korthandels webshop scanmaps.dk fejrer 25-års jubilæum

19. december 2021 er det 25 år siden, at Nordisk Korthandel – og dermed scanmaps.dk – trykkede på online kontakten, og dermed som en af de første onlineforretninger i Danmark, lancerede butikkens første website på nettet, scanmaps.dk

11/02-20 - Pressemeddelelse

NK Vejkort – NYT kort i serien DitKort

Nordisk Korthandels (NK) vejkortserie er en kortserie, hvor man tydelig kan se vejnavne, bygninger, grønne områder, parker, skove m.m. Du vælger dit eget område som papirskort, indrammet eller i en digital version. Det er enkelt og simpelt - det hele foregår i vores webshop. Du finder det område du gerne vil have, navngiver kortet og gennemfører din bestilling.

06/08-19 - Pressemeddelelse

Lørdag den 17. august fra 9-16 fejrer Nordisk Korthandel, scanmaps.dk firmaets 60 års fødselsdag!

60 år med kort, det skal fejres lørdag den 17. august fra kl. 9.00 sammen med kunder, naboer, kollegaer og samarbejdspartnere.

01/05-19 - Pressemeddelelse

Danmark på cykel

Tag på cykeltur - og få en fantastisk naturoplevelse!

05/09-18 - Pressemeddelelse

Flotte, færdigindrammede kort

Som noget helt nyt introducerer Nordisk Korthandel en serie af flotte færdigindrammede kort.

18/04-18 - Pressemeddelelse

At cykle er at leve

Nordisk Korthandel, scanmaps har i år udgivet et NYT cykelkort over Fyn og en ny cykelguide over Fyn, Ærø, Tåsinge og Langeland. Cykelkortet er i målestok 1:100.000. 2 nationale, 26 regionale, 10 lokale og en EuroVelo rute. Cykelguiden er en 114 siders bog med 11 turforslag, praktiske informationer, oversigtskort over ruter samt seværdigheder og flotte illustrerende billeder.

13/06-17 - Pressemeddelelse

Danmark på Cykel - Cykelguider og Cykelkort over Sjælland, Cykelkort over Danmark med detaljeret Københavnskort og Turistkort over Danmark med Margueritruten detaljeret bykort

Nordisk Korthandel har i år udgivet 2 Cykelguider og Cykelkort over Sjælland, et cykelkort over hele Danmark med detaljeret Københavnskort og et handy turistkort over hele Danmark med Margueritruten og detaljeret bykort.

15/06-16 - Pressemeddelelse

DitKort Sverige - Vælg selv centrum til dit næste sverigeskort

Vælg selv dit kortområde over Sverige og navngiv dit kort! Nordisk Korthandel har videreudviklet DitKort Danmark til nu også at gøre det muligt at bestille DitKort SVERIGE.

20/05-16 - Pressemeddelelse

Nye Cykelkort - nu med 297 cykelruter til hele Danmark!

Nordisk Korthandel udgiver en ny opdateret serie detaljerede cykelkort af høj kvalitet over Danmark, hvor Danmark er dækket af 8 kort. Alle kort er med data fra 2016, trykt på slidstærkt og vandfast materiale (waterproof) som er miljøvenligt, og med mange nye cyklist venlige oplysninger og informationer.

25/03-10 - Pressemeddelelse

Amager på kortet

- Nordisk Korthandel lancerer et flot og detaljeret vægkort over AmagerNordisk Korthandel præsenterer et nyt vægkort som dækker hele Amager, så nu er det igen muligt at få overblikket. Kortet er baseret på Kraks Kort over København og Omegn 2010 og fremstår tydeligt og overskueligt.Amagerko..

07/12-09 - Pressemeddelelse

Kloden drejer hos Nordisk Korthandel

Alle taler om Kloden, få din egen hos Nordisk Korthandel Nordisk Korthandel har netop fået leveret mere end 800 glober fra sin leverandør i Chicago - så nu er butikken fyldt godt op med hele 40 forskellige modeller. Udvalget spreder sig over bordmodeller, gulvmodeller og oppustelige glober - all..

18/08-09 - Pressemeddelelse

Gå på verden...

Nordisk Korthandel har netop lanceret et flot farvestrålende verdenskort til pålægning på gulve. Kortet er meget overskueligt og fremstår både smukt og indbydende i klare nuancer. Der er tale om en meget hårdfør og speciel laminering, som kortet er påført, således at det tåler at blive b..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire