Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-16   -   Pressemeddelelse

Oprør på CBS

En usædvanlig ærlig og dramatisk beretning om livet bag kulisserne på en af landets førende vidensinstitutioner. En beretning som ikke er fortalt før om en svag bestyrelse med meget magt, om "CBS' tøsedrenge" og om ledelsesmæssige svigt på en institution, som uddanner fremtidens ledere.

Oprøret på CBS giver en førstehåndsbeskrivelse og analyse af det oprør, som udfoldede sig bag kulisserne på CBS i 2011 og førte til den daværende rektors og bestyrelsesformands afgang.

Jens Frøslev Christensen var et centralt placeret vidne til en dramatisk organisatorisk, strategisk og ledelsesmæssig krise for godt 5 år siden på en institution, der påberåber sig at rumme den ypperste forskningsmæssige viden netop om organisation, strategi og ledelse.

I Oprøret på CBS giver han en omfattende insider-afdækning af forløbet, som i dele af pressen fejlagtigt blev tilskrevet en ulovlig fusion. Men ledelsen begik ingen ulovligheder, og fusionen var ikke den centrale årsag til oprøret. Baggrunden var en organisatorisk, strategisk og ledelsesmæssig krise.

Loyalitets- og karrierehensyn, gyldne håndtryk og uvilje mod at rippe op i en problemfyldt fortid betyder, at sådanne forløb som regel enten forbliver bag kulisserne, beskrives i beroligende termer af den øverste ledelse eller i sort-hvide farver i pressen.

Denne form for konfliktfyldte organisations- og ledelsesprocesser har sjældent været genstand for en så omfattende afdækning, som det sker her i Oprøret på CBS.


KONTAKT
- Forlaget for presseeksemplarer: pj@samfundslitteratur.dk

- Forfatteren for interview og kommentarer:
Jens Frøslev Christensen, jfc.ino@cbs.dk, 3815 2555.


OM BOGEN
Oprøret på CBS
- Forandring, ledelse og modstand i en professionel organisation

af Jens Frøslev Christensen

249 kr. (vejl.) / 246 sider

Udkommer 22. november 2016


Relevant information

Om bogen
http://samfundslitteratur.dk/bog/opr%C3%B8ret-p%C3%A5-cbs


Billeder


Pressekontakt


Firma

Samfundslitteratur
Rosenørns Allé 9
1970 Frederiksberg , Danmark

  +45 44 22 38 82

http://www.samfundslitteratur.dk

Modtag nyheder fra Samfundslitteratur på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire