Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/01-13   -   Pressemeddelelse

Få et intelligent budget og spar masser af penge i 2013

Er dit nytårsforsæt også at få styr på økonomien? Rigtig mange danskere bruger opstarten af et nyt år på at gennemgå økonomien. Et dansk firma, Spiir.dk, har gjort det til deres mål at hjælpe med at gøre det nemt, sjovt og effektivt. Direktør Rune Mai har følgende gode råd til, hvordan du gør 2013 til dit bedste pengeår.

1. Gennemgå din drømme
At få styr på økonomien starter med at tage stilling til, hvilket liv du ønsker. Er højeste prioritet rødvin og store bøffer flere gange i ugen? Eller 2 ferier med familien om året? Eller at blive gældsfri? Måske en kombination af flere ting? Uanset hvad, så er pointen er, at langt de fleste af os bliver nødt til at prioritere, fordi vi har ikke råd til alt.

"At sætte sig ned og gennemgå, hvad man synes der er vigtigt i ens liv er en fremragende og meget sund øvelse - både for det mentale og økonomiske helbred. Når først du har fundet frem til det, så har du prioriteterne i orden og det giver fred i sjælen og mulighed for at tage stilling til, hvad der skal ske fremadrettet", siger Rune

2. Kend dit forbrugsmønster
Når du først har besluttet, hvordan du ønsker at bruge dine penge, så handler det om at finde ud af, hvordan du rent faktisk bruger dem. Den slags kan være temmelig besværligt. Der findes mange gode råd bl.a. at du skal gemme alle kvitteringer fra dine indkøb i en måned, kategorisere dem og tælle dem sammen, så du kan se, hvad dine penge går til. Men det får næsten ingen af os gjort.

"Mange ønsker at få styr deres forbrug, men det har været alt for besværligt at få samlet kvitteringer og den slags ind, så ender drømmen om bedre økonomi samme sted som kvitteringerne - krøllet sammen og glemt. Vi har i Spiir gjort det til et mål at gøre viden om ens eget forbrug til en nem sag. Spiir viser med simple grafer, hvad du bruger dine penge på lige fra dagligvarer til brændstof og fra bolig til privatforbrug. Du kan ovenikøbet sammenligne dit eget forbrug med andre", udtaler Rune

3. Læg et realistisk budget
Når først du har styr på dit forbrug og kender dit eget mønster, så kan du også handle på det. Det handler om at lave en solid plan, som du tror på, at du kan holde. Et meget anvendt redskab til at lægge budget med er excel-regneark. De kræver dog, at du har forstand på teknik og formler. Mange får lavet et regnearksbudget i januar og en del får afleveret det i banken, men resten af året ligger budgettet og samler støv i skuffen, fordi det er for besværligt at opdatere.

"Et budget er en plan for ens liv og økonomi. Det er det vigtigste styringsredskab, hvis man ønsker at have råd til at gøre de ting, som gør en glad i livet. Derfor skal det også være nemt at gå til og så automatisk som overhovedet muligt. Spiirs budget er intelligent og tager udgangspunkt i den enkelte brugers økonomidata, og så er det utrolig nemt at følge op på, da det opdaterer sig selv, så du altid kan se, hvordan det går med planen i forhold til virkeligheden.", siger Rune

Spiir giver økonomisk overblik over mere end 40 mia kr. for næsten 60.000 danskere. Servicen giver dig detaljeret forbrugsoverblik, lægger et intelligent og automatisk budget for din økonomi, giver mulighed for at sammenligne med andre, der ligner dig og samler alle dine kvitteringer online.


Relevant information

http://www.spiir.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Spiir A/S
Mejlgade 48B, 2.TH
8000 Aarhus, Danmark

  +45 31 43 12 70
  +45 31 43 12 70

http://www.spiir.dk

Modtag nyheder fra Spiir A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire