Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/01-14 - Pressemeddelelse

Dit budget lægger sig selv automatisk i 2014

Intentionerne for det nye år starter godt. Eksperternes råd om en økonomisk køreplan for 2014 bliver budt velkommen. Men når budgettet først skal lægges, er det slet ikke så ligetil. Hvad hvis det kunne ske automatisk?

27/08-13 - Pressemeddelelse

Føl dig rig på SU

Overblik over privatøkonomien hjælper studerende til at prioritere sine penge. Det kan betyde mindre gæld og mindre studielån. Smart online-tjeneste giver dig overblikket.Havregryn eller sushi. Mange studerende oplever, at det kan være svært at få pengene til at række. Men sådan behøver d..

04/01-13 - Pressemeddelelse

Få et intelligent budget og spar masser af penge i 2013

Er dit nytårsforsæt også at få styr på økonomien? Rigtig mange danskere bruger opstarten af et nyt år på at gennemgå økonomien. Et dansk firma, Spiir.dk, har gjort det til deres mål at hjælpe med at gøre det nemt, sjovt og effektivt. Direktør Rune Mai har følgende gode råd til, hvord..

07/12-12 - Pressemeddelelse

Bruger du flere penge end andre?

Nu er der snart tid til at gå budgettet for 2012 igennem og lave et nyt for næste år. Måske kan du nemt se, om du har overholdt dit budget eller ej, men det er sværere at vide, om du faktisk bruger flere penge på fx dagligvarer end andre, som ligner dig."En vigtig del af at forstå ens egen ø..

24/10-12 - Pressemeddelelse

Mere end 50.000 danskere undgår økonomiske bekymringer

Mange danskere oplever, at økonomiske bekymringer fylder mere og mere i hverdagen. Det er angsten for at blive fyret og stå uden indtægt, og om man kan betale udgifter til hus, bil osv. Med finanskrisen er det blevet til hverdag. Pludselig er friværdi i bolig og bil væk, men lånene er der stad..

22/11-11 - Pressemeddelelse

Spiir sætter turbo på Lån og Spars netbank

Bankkunder vil begejstres og derfor lancerer Spiir A/S og Lån & Spar Bank A/S i dag et samarbejde, der sætter turbo på kundernes netbank.Spiir er en gratis webtjeneste, der siden juni 2011 har hjulpet mere end 30.000 danskere med at få et knivskarpt overblik over deres forbrug. Det sker ved, at ..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire