Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/03-15   -   Pressemeddelelse

Ny enhedschef for Sundhedsstyrelsen Embedslægeinstitutionen Øst og Tilsyn

Sundhedsstyrelsen har ansat Anette Lykke Petri som ny enhedschef på tilsynsområdet fra 1. marts 2015. Anette Lykke Petri skal skabe en ny ledelse for Embedslægeinstitutionen Øst og Tilsyn, og i samarbejde med ledelserne i Sundhedsstyrelsens decentrale enheder i Vestdanmark implementere Sundhedsstyrelsens tilsynshandlingsplan.

Anette Lykke Petri er uddannet speciallæge i samfundsmedicin og har arbejdet i Sundhedsstyrelsen siden 2009, senest som sektionsleder, embedslæge i Embedslægeinstitutionen Øst. Anette lykke Petri har en ph.d. fra Rigshospitalet, sundhedsjuridisk eksamen fra Københavns Universitet og lederuddannelse fra henholdsvis Lægeforeningen og Copenhagen Business School.

Som enhedschef skal Anette Lykke Petri være ansvarlig for implementeringen af Sundhedsstyrelsens tilsynshandlingsplan. Fremover er målet, at Sundhedsstyrelsens tilsyn tager afsæt i, hvor der er størst risiko for patientsikkerheden.

Tilsynshandlingsplanen består af 25 indsatsområder og skal gennemføres i 2015. Den har fokus på at sikre øget kvalitet, effektivitet og klar kommunikation på området.

Pressekontakt

Peter Aagaard Brixen
Pressechef
  72 22 86 88

Firma

Sundhedsstyrelsen
Islands Brygge 67
2300 København S, Danmark

  72 22 74 00

http://www.sst.dk

Modtag nyheder fra Sundhedsstyrelsen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire