Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/08-13 - Pressemeddelelse

Syddanmarks fristelser på Københavns vildeste pop-up-marked

24.-25. august rykker et hold af Syddanmarks ypperligste fødevareproducenter til København, når et af hovedstadens smukkeste byrum omdannes til markedet "Mad med Sted". Markedspladsen er en del af Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, og tager udgangspunkt i højkvalitetsfødevarer o..

01/07-13 - Pressemeddelelse

Nu åbner Gram Slot Sønderjyllands kulinariske showroom

4. juli slår Gram Slot dørene op til en helt ny café og gårdbutik, der bringer regionens borgere og turister endnu tættere på lokalt producerede specialiteter og råvarer. Åbningen manifesterer Syddansk Fødevareklynge og Gram Slots arbejde for at styrke netværket mellem regionens producente..

03/05-13 - Pressemeddelelse

Syddanske fødevareproducenter indvier Gram Slots nye velkomstcenter

Region Syddanmarks kulinariske spydspidser bliver de første til at indvie Gram Slots nye velkomstcenter. Det sker 7. maj, når Syddansk Fødevareklynge samler erhvervet til en konference med fokus på arbejdet med innovation, netværk og vækst. Gram Slot har allerede manifesteret sig som Sønderj..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire