Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/10-10   -   Pressemeddelelse

ZEDERKOF A/S har sikret sig den Skandinavisk distributions- og eksklusiv aftale på de patenteret ZOWN produkter fra Maxchief

Zederkof A/S har som et led i sin konstante udvikling og vækst sikret sig den Skandinaviske distributionsaftale på det patenteret ZOWN koncept og produktlinjer fra Maxchief Europe / Ltd.

ZOWN møblerne er produceret til intensiv brug som tilpasses nemt og hurtigt med deres multi funktionalitet. Produkter fra ZOWN er ideelle til hoteller, restauranter og firmaer der er specialiseret i events, så som udlejning, banquets, konference og messer. Produkterne er patenterede og gennemtestet og er ubestridte blandt top produkterne til professionelt brug. Derfor gives der op til 10 års garanti på ZOWN kollektionen.

Denne aftale giver Zederkof A/S fuld eksklusivitet i distribution og salg af produkterne via deres egen organisation og strategiske samarbejdspartnere i landene Danmark, Norge og Sverige.


Relevant information

http://www.zederkof.dk



Billeder


Pressekontakt


Firma

Zederkof A/S
Prins Christians Kvarter 28
7000 Fredericia, Danmark

  +45 89 12 12 00
  +45 89 12 12 01

http://www.zederkof.dk

Modtag nyheder fra Zederkof A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire