Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/06-14   -   Pressemeddelelse

Sommer er bedste tidspunkt at rustbeskytte bilen



Selvom de færreste tænker på rust om sommeren, er det faktisk det bedste tidspunkt at rustbeskytte bilen, forklarer Applus Bilsyn.

Til trods for at de fleste rustbeskytter bilen om efteråret, er juni og juli rent faktisk de bedste måneder at indrullere sin bil til en omgang rustbeskyttende olie.

Det forklarer Applus Bilsyn. Årsagen skal findes i det lune vejr.

Tørre biler bedst
"De fleste køber rustbeskyttelse om vinteren, når det sner og fryser. Men det er i realiteten bedre, at gøre det i sommervarmen. Her er der markant mindre fugt på vejene og i luften. Det medfører, at rustbeskyttelsesvæsken trænger bedre ind i bilen, fordi den er knastør og lettere kan modtage væsken," siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn.

Rustangreb på biler koster som bekendt bilejerne mange penge. Men skader, der ikke behandles i tide, er også dyre, når bilen skal sælges. En bil med synlige rustangreb er ganske enkelt langt mindre værd.

"Hvert år ser vi grelle eksempler på, at bilen er så rusten, at den ikke kan gå igennem det periodiske bilsyn. De synlige rustskader er oftest ved skærmkanter, bagklap og kølerhjelm, mens der typisk er mere alvorlige skader i bunden af bilen. Derfor tilbyder vi mange af vores kunder at få suppleret deres bilsyn med en RustAttest, som giver et godt billede af, hvordan det står til med rusten i bilen," siger Per V. Rasmussen.

Ikke sikkert rustgarantien dækker
Ikke kun gamle biler ruster, men især de små, billige minibiler er udsatte for rust, da de fra fabrikkens side ikke er lige så godt rustbeskyttet som dyrere familiebiler.

De fleste biler har garanti mod gennemtæring på 12 år. Men hvad mange bilejere ikke er klar over, er, at det forudsætter, at angrebet kommer indefra. Når rustskaderne bliver undersøgt, begynder de ofte med et lille hul i lakken - og så dækker garantien ikke, forklarer Applus Bilsyn.

"For at opretholde garantien mod rust kræver mange bilfabrikanter, at bilen kommer til rusteftersyn. Dette eftersyn er for det meste gratis, og man kan se i servicehæftet, hvor ofte det skal foretages. Leder du efter en brugt bil, kan det være en god ide, at finde en der er rustbeskyttet, eller som har en RustAttest - f.eks. fra Applus," siger Per V. Rasmussen.

Billedtekst
Fordi luften er tør om sommeren, er juni og juli det optimale tidspunkt at få bilen rustbeskyttet på.


Relevant information

Det indeholder en rustattest
http://www.applusbilsyn.dk/produkter/rustattesten/


Billeder


Pressekontakt

Per V. Rasmussen
CEO Denmark, Country Manager Finland
  +45 2098 3435

Firma

Applus Bilsyn
Høje Taastrup Boulevard 23, 2. th.
2630 Taastrup, Danmark

   +45 7013 1212
  +45 20 98 34 35

http://www.bilsyn.dk

Modtag nyheder fra Applus Bilsyn på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire