Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/06-09   -   Pressemeddelelse

IBM og Multi-Support tænker out-of-the-box

Selvom IBM og Multi-Support Group umiddelbart er to meget forskellige virksomheder, både hvad angår forretningsfokus og størrelse, har de indgået en enestående partnerskabsaftale. Aftalen bliver både populær i økonomiafdelingen og hos de IT-ansvarlige i virksomheder, som enten arbejder med eller planlægger investeringer i elektronisk arkivering og dokumenthåndtering.

IBMs stabile serverløsninger er kendt for driftsikkerhed, datasikkerhed og en meget konkurrencedygtig total cost of ownership. Forholdet mellem pris og performance på IBMs mest stabile serverløsninger, har aldrig været bedre. Dels er prisen på serveren faldet med ca. 40 % på grund af den nye partnerskabsaftale, og dels bliver den nu leveret som en præ-installeret, dedikeret server med Multi-Supports unikke IDM-software, hvilket både sparer kunderne for tid og penge.

Den direkte årsag til denne bemærkelsesværdige nyhed er, at Multi-Support Group har indgået en historisk aftale med IT-giganten IBM. "Resultatet er, at vi nu kan tilbyde den driftsikre og energibesparende IBM Power Server, som en færdigkonfigureret pakkeløsning under navnet 25/7 Solution Server," forklarer Kim Hellum, President og CEO for Multi-Support Group. "Samarbejdet er naturligvis en vigtig blåstempling af vores virksomhed, men det er frem for alt en rigtig god nyhed for vores kunder, som fremover får en meget lettere installation og billigere drift. Bl.a. kan de nu bestille en pakke med ubegrænset adgang til systemet, i stedet for at skulle købe enkelte licenser for hver samtidige bruger."

Som noget nyt er det desuden blevet meget lettere for den IT-ansvarlige at indkøbe serveren. "Vi leverer den nye 25/7 Solution Server som en færdigkonfigureret dokumenthåndteringsserver," forklarer Kim Hellum. "Det betyder bl.a., at man ikke længere skal igennem en særlig bestillingsprocedure hos IBM i forbindelse med konfigurationen. Du bestiller blot den komplette løsning gennem Multi-Support, som efterfølgende leverer en out-of-the-box dokumenthåndteringsserver."

Den nye partnerskabsaftale åbner også mulighed for at få både hardwareservice, softwareservice og driftservice med i ordren. På den måde kan man op- eller udbygge et IDM system og holde det i drift næsten uden at IT afdelingen får flere opgaver.

For yderligere information om 25/7 Solution Server, kontakt Business Unit Manager i Multi-Support Professional Services, Morten Christensen på +45 60 40 92 76 eller mch@multi-support.com. Du kan også læse om partnerskabet mellem IBM og Multi-Support på www.multi-support.com.

Faktabox

Om Multi-Support
Multi-Support er en succesfuld dansk IT-virksomhed med salgsafdelinger i 8 europæiske lande. Virksomheden udvikler og sælger IDM-løsninger (Intelligent Document Management). Det vil sige systemer til automatisering, effektivisering og rationalisering af en lang række af de administrative rutiner omkring dokumenthåndtering, som findes i enhver virksomhed.

I dag er en fuldt udviklet IDM-løsning et vigtigt strategisk værktøj i en visionær virksomhed. Med en skræddersyet IDM-løsning kan du således forbedre din virksomheds konkurrenceevne, bl.a. ved at nedbringe de administrative omkostningerne og på samme tid forbedre kundeservicen, tilgængeligheden og datasikkerheden. Siden starten i 1990erne har mere end 2500 virksomheder over hele verden således taget MultiArchive til sig. Læs mere på www.multi-support.com.

*******

Tekniske specifikationer for 25/7 Solution Server
Eksempel på konfiguration med IBM Power System.
Andre IBM-servere kan også leveres efter nærmere aftale med Multi-Support R&D eller Multi-Support Professional Services

8203-E4A IBM Power Server
· Redundant Hot-swap cooling
· 4 x 139.5GB 15k rpm SAS Disk Drive
· SAS RAID Enablement
· 1 x 4096MB (2x2048MB) RDIMMs, 667 MHz, 512Mb Dram
· 1 x 4-port 1 Gb Integrated Ethernet Daughter Card
· 1 x 1-core 4.2 GHz POWER6 Processor Card
· 1 x Half High 800GB/1.6TB LTO4 SAS Tape Drive
· 1 x IBM Deskside Cover Set (With door)
· 2 x Power Supply, 950 Watt AC, Hot-swap, Base and redundant
· IBM SW Maintenance for IBM i and Selected Products, 3-Year Extended Registration
· BOTC Unlimited Collaboration Users (E4A 1-Core)
· 1 External Uninterruptible Powersupply (UPS)
· 2 x 5 concurrent Users Charged with HW (E4A 1-Core)

Relevant information

http://www.multi-support.com



Billeder


Pressekontakt


Firma

Multi-Support International A/S
Merkurvej 103
7400 Herning, Danmark

  6040 9276
  6040 9276

http://www.multi-support.com

Modtag nyheder fra Multi-Support International A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire