Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/05-11   -   Pressemeddelelse

Undgå køen - køb dine øl med mobilen

Sommerens festivaler byder traditionelt på fed musik, godt selskab - og køer til ølteltet. Et nyt SMS-baseret bestillings- og betalingssystem udviklet af GateConnector skal give musikfans på Faaborg Sommer Rock mere tid til at nyde deres favoritartister, uden at blive tørstige.

Bestil og betal i forvejen, via SMS
Ideén bag systemet er ganske enkel. Når du er på festivalen, sender du en SMS med din bestilling. Når din bestilling er klar, vises den på en stor skærm ved baren og så kan du bare gå hen og hente dine drikkevarer. Uden at stå i kø. Betalingen foregår via mobilregningen, så selvom du løber tør for kontanter, behøver du ikke løbe tør for øl.

Bekvem løsning
Ifølge arrangør Jonas Elmerdahl vil den nye løsning være med til at gøre Faaborg Sommer Rock en endnu bedre oplevelse.
"Det er et spørgsmål om bekvemmelighed. Vores erfaring er, at der altid er meget pres på barerne, og vi vil selvfølgelig hellere se vores gæster bruge tid på at nyde deres favoritartister end at stå og vente. Desuden vil det gøre vores arbejde lettere. Konceptet er jo genialt. Man betaler lidt ekstra, men slipper for at stå i kø. Og så behøver man ikke bekymre sig om kontanter."

"Vi vil altid gerne prøve noget nyt og i år tester vi det nye system ved baren tættest på DJ-teltet. Det er et helt nyt ungdoms-område, hvor der er mulighed for at spille bordfodbold, beerpong og flere andre ting. Vi kan se fremtidsmuligheder i den nye løsning, og vi tror på, at vores gæster vil tage det nye system til sig", slutter Elmerdahl.

Alle der bruger det nye system til at købe deres drikkevarer, deltager automatisk i en konkurrence om billetter til næste års Sommer Rock.

Systemet, der er udviklet af den danske virksomhed GateConnector, ruller i år ud på landsplan til mange af sommerens festivaler.

Om GateConnector
GateConnector specialudvikler SMS betalingssystemer til bl.a. mad- og drikkeboder. Løsningerne har det klare formål at skabe mersalg og effektivisere ekspeditionerne i boden.
GateConnector er et gateway selskab med speciale i mobilbetalinger. Med direkte forbindelser til de danske operatørers SMSC og billingsystemer dækker selskabet alle mobilabonnenter, som dermed simpelt kan bruge SMS som betalingsmiddel. GateConnector er det første selskab på markedet som lancerer SMS betalinger til personalebetjente boder.

Relevant information

http://www.gateconnector.com



Billeder


Pressekontakt


Firma

GateConnector ApS
Carl Jacobsens Vej 16, opgang 6, 4. sal
2500 Valby, Danmark

  61 33 64 41
  61 33 64 41

http://www.gateconnector.com

Modtag nyheder fra GateConnector ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire