Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/10-11 - Pressemeddelelse

Køb mocca med mobilen!

Hvis du skal til CPH Moda over weekenden, så husk at forkæle dig selv med en kaffepause hos Kalles Kaffe. Et nyt mobilbaseret bestillings- og betalingssystem udviklet af firmaet GateConnector gør det nemlig nu muligt at snuppe en velfortjent kop kaffe uden at skulle rode efter kontanter eller bruge dankort.

05/07-11 - Pressemeddelelse

Scan pigens tatovering og køb shots med mobilen!

Nu vil søde piger med 2D barcodes på kroppen, komme dig i møde og få dig til at købe shots med mobilen. Konceptet kommer fra danske Gateconnector, som hjælper festival- og eventarrangører med at øge omsætningen af mad- og drikkevarer med mobilen som betalingsmiddel. En bar i barkodenIdéen ..

16/06-11 - Pressemeddelelse

Undgå køen på START! festival - køb dine øl med mobilen

Sommerens festivaler byder traditionelt på fed musik, godt selskab - og køer til baren. Et nyt SMS-baseret bestillings- og betalingssystem udviklet af GateConnector skal give musikfans på START! festivalen mere tid til at nyde deres favoritartister, uden at blive tørstige.Bestil og betal i forve..

27/05-11 - Pressemeddelelse

Undgå køen - køb dine øl med mobilen

Sommerens festivaler byder traditionelt på fed musik, godt selskab - og køer til ølteltet. Et nyt SMS-baseret bestillings- og betalingssystem udviklet af GateConnector skal give musikfans på Faaborg Sommer Rock mere tid til at nyde deres favoritartister, uden at blive tørstige.Bestil og betal i..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire