Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/03-13   -   Pressemeddelelse

Danske Navision brugere: glæd jer!

Den nye Navision - Microsoft Dynamics NAV 2013 - er et rent pletskud fra Microsoft! Alle taler om den nye version, og nu kan du endelig læse dig til konkret viden om programmet.

Nu kan de danske Navision brugere glæde sig. De kan nu få lærebøger til programmet der step-by-step vejleder dem igennem programmet og dets funktionalitet. Bøgerne er perfekte til både klasseundervisning, selvstudie og som opslagsværk.

Forlaget bag bøgerne er ERP-huset Logos Consult med base i Allerød og Vejle, der helt tilbage i 1998 udviklede et koncept for lærebøger til Navision. Flere end 20.000 bøger er blevet solgt lige siden.

Logos Consult har udgivet bøger til flere versioner. Tidligst finder du den første lærebog til versionen Financials 2.6. Senest er nu bøger til nyeste Dynamics NAV 2013. - Vi føler en særlig forpligtelse til at opdatere bøgerne, når Microsoft frigiver nye versioner af Dynamics NAV, fortæller Peter Frøbert, adm. direktør hos Logos Consult.

Den nye Navision er et pletskud!
- Vi imødeså frigivelsen af Dynamics NAV 2013 med en vis spænding, ikke mindst fordi brugerfladen nu endegyldigt er lagt om til en rollebaseret tilgang, fortsætter Peter Frøbert.

Logos Consult har lagt rigtig mange ressourcer i at studere den nye version og få de første erfaringer med implementering. - Vi er kort sagt begejstrede for den nye version. Med en halv snes afsluttede implementeringsopgaver og endnu flere i ordrebogen, må vi konkludere, at Dynamics NAV 2013 er et pletskud! Brugerfladen er på én gang mere overskuelig og mere fleksibel, end vi nogensinde har set før. Funktionelt har programmet også fået et betydeligt løft. Blandt de mange nyheder fremhæver Peter Frøbert Omkostningsregnskab, Pengestrømsstyring og Montageordrer. Sidstnævnte dækker et stort behov hos virksomheder inden for teknisk handel og let produktion.

Navision lærebøgerne sælges direkte på nettet, gennem boghandlere og de kan endda lånes på bibliotekerne.

Relevant information

http://logosconsult.dk


Pressekontakt


Firma

Logos Consult A/S
Andkærvej 98
DK-7100 Vejle , Danmark

  (+ 45) 20 94 84 74
  (+ 45) 20 94 84 74

http://www.logosconsult.dk/

Modtag nyheder fra Logos Consult A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire