Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/04-13 - Pressemeddelelse

Kan den nye Microsoft Navision køre på en Ipad fra Apple?

Få svar på det her. Læs artiklen og bliv klogere på hvad den nye version af ERP-systemet Navision, Microsoft Dynamics NAV 2013, rummer. Nu har du en mere overskuelig brugerflade- Vi imødeså frigivelsen af Dynamics NAV 2013 med en vis spænding, ikke mindst fordi brugerfladen nu endegyldigt er ..

04/03-13 - Pressemeddelelse

Danske Navision brugere: glæd jer!

Den nye Navision - Microsoft Dynamics NAV 2013 - er et rent pletskud fra Microsoft! Alle taler om den nye version, og nu kan du endelig læse dig til konkret viden om programmet.Nu kan de danske Navision brugere glæde sig. De kan nu få lærebøger til programmet der step-by-step vejleder dem igenn..

21/02-12 - Pressemeddelelse

Vækststrategi skaber resultater hos Logos Consult

En ambitiøs vækststrategi fører IT-virksomheden Logos Consult stærkt og sikkert gennem lavkonjunkturen, som i høj grad præger branchen. Målsætningen er ud over egen vækst at bidrage til øget lønsomhed hos kunderne. --Mens IT-branchen vånder sig på grund af lavkonjunktur, oplever Logos C..

12/10-11 - Pressemeddelelse

Forretningssystemer: Spar millioner på at tænke enkelt

Uden at gå på kompromis med funktionaliteten har Betongruppen RBR sparet et millionbeløb ved at opgradere sin eksisterende ERP-software i stedet for at implementere et helt nyt system. ERP-systemer er også en væsentlig udgiftspost i mindre og mellemstore virksomheder - herunder hos Betongruppe..

23/09-11 - Pressemeddelelse

Eksperter til erhvervslivet: Gardér jer mod dyre datatab ved indgåelse af it-aftaler

Flere og flere får opbevaret forretningskritiske data hos tredjeparter. Ifølge eksperterne er det i den forbindelse væsentligt at gardere sig mod datatab, der i værste fald kan lukke en virksomhed. Det er mange ikke opmærksomme på.Begreber som fjernbackup og cloud computing har sammen med webb..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire