Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/09-18   -   Pressemeddelelse

ICSP Strasbourg 2018 hos Europarådet



Foreningen Far taler på den internationale konference om børns sundhed og fælles forældreskab den 22-23 november 2018 i Strasbourg. Programmet er nu offentliggjort for konferencen, som afholdes hos Europarådet.

Førende internationale børneforskere og eksperter mødes for at diskuttere den nyeste børneforskning og lovgivning i forhold til det bedste for barnet. Det har betydning for anbefalingerne i international familielovgivning.

En af de ting som Foreningen Far har bragt på banen hos Europarådet er den offentlige informering med digital post til begge forældre, ligesom fædrebarsel og det nye ligestillingskatalog for børn og fædre er af interesse internationalt.

På konferencen taler Regina Jensdottir, Head of Children´s Rights Division hos Europarådet, Jean Zermatten, tidligere Præsident og medlem af UN committee for Children’s rights (2005-2013), Malin Bergström fra Centre for Health Equity Studies (CHESS) på Karolinska Institutet i Sverige, Michael Lamb som er Professor i Psychology ved University of Cambridge i England og Christine Simon, som er PhD fra Department of Social and Behavioral Sciences på Harvard T.H. Chan School of Public Health i USA.

Foreningen Far deltager med 9 personer og afholder desuden efter selve konferencen en Nordisk workshop i Strasbourg for at samle op på den nyeste forskning og de nordiske anbefalinger.

Relevant information

ICSP Strasbourg 2018
www.strasbourg2018.org

Digital post til begge forældre
https://youtu.be/OmnRlLVg_2Y

Ligestillingskatalog for børn og fædre
http://foreningenfar.dk/ligestillingskatalog-2017


Pressekontakt

Foreningen Far
Presseansvarlig
  26229730

Firma

Foreningen Far
Fruebjergvej 3
2100 København Ø, Danmark


http://www.foreningenfar.dk

Modtag nyheder fra Foreningen Far på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire