Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/08-19   -   Pressemeddelelse

Der er så meget mænd ikke forstår

Danske ministerier har siden 2017 haft klar dokumentation for overtrædelse af FN børnekonventionen og den europæiske menneskerettighedskonvention i Danmark for helt almindelige børn og fædre.

Foreningen Far har præsenteret alle ministerier og folketingets relevante udvalg for verdens første ligestillingskatalog for børn og fædre. Det var medvirkende årsag til at skabe en ny familiereform og lukke statsforvaltningen, men ligestillingen er fortsat ikke blevet sikret af de danske ministerier.

Foreningen Far oplever det skyldes at embedsfolk og politikere ikke har interesse i at erkende årtiers forskelsbehandling og ikke tilladt offentlig forvaltning. Dette påtrods af det åbenlyse behov for en modernisering af familielovgivningen, som historisk bygger på en forælder i en verden, hvor børn nu og i fremtiden lever med begge forældre. Befolkningen er langt foran de danske ministerier.

Familielovgivningen svarer til at en kvinde læser på Universitetet og ikke får lov til at gå til eksamen eller til at vi ikke i Danmark skulle tælle kvindernes stemmer med ved et folketingsvalg. Danmark er langt forbi tidspunktet for flere bortforklaringer fra danske ministre og ministerier.

Der er ingen chance for at man i dagens samfund kan skabe en succes for danske børn, når man starter med diskrimination og naturligvis hverken skal elleer vil danske borgere finde sig i det. Heller ikke danske børn og fædre. Hvis vi ikke engang kan sende den samme digitale post til 1.1 millioner børns fædre og det forsøges bortforklaret, hvor mange andre steder tror vi så det går galt idag i de danske ministerier.

Foreningen Far har præsenteret verdens første ligestillingskatalog for børn og fædre, som alle relevante ministerier og folketingsudvalg har haft siden 2017 med 348 konkrete eksempler i 12 temaer. Foreningen Far forventer menneskeretslige sager mod danske ministre og ministerier, såfremt der ikke sikres lige muligheder i familielivet på saglig og ordentlig vis. Der er tale om et minister ansvar under ministeransvarlighedsloven.

Relevant information

Verdens første ligestillingskatalog for børn og fædre
http://www.foreningenfar.dk/ligestillingskatalog-2017

Foreningen Far App 2019
https://foreningenfar.dk/app

STØT OS
https://foreningenfar.dk/stoet


Pressekontakt

Foreningen Far
Presseansvarlig
  26229730

Firma

Foreningen Far
Fruebjergvej 3
2100 København Ø, Danmark


http://www.foreningenfar.dk

Modtag nyheder fra Foreningen Far på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire