Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/05-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud i Tivoli Friheden

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen i Tivoli Friheden den 29. maj kl. 14. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én vej for N..

11/05-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud til karnevallet

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen i Kildeparken den 22. maj kl. 13.15. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én vej for Ni..

09/05-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud til Mini Rock i Holstebro

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen til Mini Rock i Holstebro den 17. juni kl. 18. Niclas er aktuel med sit debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én vej for N..

20/04-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud i Kolding Storcenter

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen i Kolding Storcenter den 1. maj kl. 13.00. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én vej ..

06/04-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud på Fredericia Teater

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen på Fredericia Teater den 17. April kl. 14.00. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én ..

23/03-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud på Skråen

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen på Skråen i Aalborg den 3. April kl. 16.00. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én v..

03/03-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud i Skjern Kulturcenter

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen i Skjern Kulturcenter søndag den 6. Marts kl. 12 & 14 i forbindelse med Forårsmessen. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacer..

11/02-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud i Aalborg Storcenter

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen i Aalborg Storcenter den 19. Februar kl. 13.30. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det kun gået én..

11/02-11 - Pressemeddelelse

Stjerneskud på Fisketorvet

Der bliver beats i overflod og svedige dansetrin, når stjerneskuddet Niclas går på scenen på Fisketorvet den 16. & 18. Februar - begge dage kl. 16. Niclas er aktuel med sit spritnye debutalbum, "Den jeg er", men ellers kender du ham fra MGP, hvor han fik en topplacering i 2009.Siden da er det ku..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire