Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
08/12-10 - Pressemeddelelse

Snapseguiden til iPhone

Mangler du inspiration til julefrokosten? Eller til at finde den perfekte snaps til netop din yndlingsret? Så er Aalborg Akvavits nye iPhone-applikation svaret. Snapseguiden gør det muligt at matche flere snapsevarianter med traditionelle danske frokostretter.I år lancerer Aalborg Akvavit en iPho..

17/11-10 - Pressemeddelelse

Mike Tramp udgiver første single på dansk siden '78

Siden Melodi Grand Prix-hittet 'Boom Boom' har danske Mike Tramp holdt sig tildet engelske musikalsk og geografisk, da han har været bosat i USA. Tidligerepå året vendte Tramp dog hjem til Danmark og Vesterbro for at deltage i tvshowet 'All Stars', og nu har han også udgivet en s..

17/11-10 - Pressemeddelelse

Livet er bedst med en snaps!

Aalborg Akvavit har startet jagten på Årets Snapsevise og har denne gang fåetMike Tramp til at levere inspiration til deltagerne med sit bud på en vaskeægtesnapsevise. Igen i år kårer Aalborg Akvavit den bedste snapsevise og har derfor lanceret en konkurrence for snapseelskere gennem Aalborg ..

20/08-10 - Pressemeddelelse

Levér årets første Aalborg Jule Akvavit til Kongehuset

Er du frisk på en rask gåtur, og har du et par ugers ferie tilovers, så har den kongelige hofleverandør De Danske Spritfabrikker det perfekte job til dig!Til oktober lanceres Aalborg Jule Akvavit 2010, og den første flaske skal leveres direkte til Kongehuset. I år skal flasken smage lidt ekstr..

21/07-08 - Pressemeddelelse

Verdens bedste til Irish Coffee

Jameson er ikke kun verdens bedst sælgende irske whiskey, det er også verdens bedste whiskey til Irish Coffee. Det er konklusionen efter at verdensmesterskabet i Irish Coffee netop er overstået.



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire