Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/04-04   -   Pressemeddelelse

Havnebade til hele Danmark

Sidste sommer flokkedes københavnerne i Havnebadet på Islands Brygge, og Lokale- og Anlægsfonden vil i fremtiden give støtte til lignende projekter i andre danske havnebyer. Aalborg, Odense og flere andre byer er allerede i gang med at etablere havnebade.

"Københavnerne fik med Havnebadet en enestående adgang til vandet. Det bør danskere i andre havnebyer også få i takt med, at havnene bliver mindre erhvervsaktive, og vandet bliver renere," siger Torben Frølich, direktør i Lokale- og Anlægsfonden, der i 2003 støttede danske idræts- og kulturbyggerier med 72,7 mio. kr.

Planen om øget støtte til havnebade fremgår af Lokale- og Anlægsfondens årsberetning 2003, der netop er udkommet.

Nye havnebade kan som det på Islands Brygge indeholde aktivitetsarealer, græsplæner til solbadning på land og forskellige bassiner og aktivitetsmuligheder i vandet. Men havnebadet kan også i mindre byer være en såkaldt vandkulturbåd. Arkitekter har lavet de første skitser til vandkulturbåde, som har bad, sauna, træningsredskaber og aktivitetsarealer. Bådene kan tilsluttes badepontoner og kan flyttes rundt i havnen alt efter plads, lyst og behov.

Årsberetningen kan fås ved henvendelse til Lokale- og Anlægsfonden på tlf.: 3283 0350.

Flere oplysninger
Torben Frølich, direktør Lokale- og Anlægsfonden: 3283 0341, 2129 6856.

Relevant information

http://www.loa-fonden.dk


Pressekontakt


Firma

Lokale- og Anlægsfonden
Kanonbådsvej 12
1437 København K, Danmark

  40752686
  40752686

http://www.loa-fonden.dk

Modtag nyheder fra Lokale- og Anlægsfonden på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire