Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/01-11   -   Pressemeddelelse

En brancheportal som vil gøre restaurationsbranchen mere dynamisk!

Statsministeren, fagorganisationer m.fl. opfordrer danskerne og dermed danske firmaer til at skabe mere dynamik i vores måde at agere på såvel generelt som indenfor de enkelte brancher. Populært sagt skal vi alle "give den gas" på hver vores måde.

Hotel- og Restaurationsbranchen, som jo har en vital betydning for tilstrømningen af turister - og dermed indtjeningen til Danmark - er i mange henseender en dynamisk størrelse.

Hotelejere og restauratører er jo af gode grunde tvunget til at være dynamiske. Konkurrencen er hård og ubarmhjertig, og hvis man ikke forsøger at gøre en forskel og markerer sig i det offentlige rum, såvel i de trykte medier eller på internettet, bliver man prompte straffet ved, at andre løber med opmærksomheden og "guldet".
Derfor er det helt åbenbart, at de sørger for løbende at synliggøre sig overfor alle potentielle kunder; nogle gange alene og personfikseret, men oftest og i en logisk sammenhæng via webportaler som Visit Denmark, Visit Copenhagen, AOK, Spiseliv m.fl., hvorved de gør sig nemme at finde, hvilket også gør det let for omverdenen at følge dem og deres aktiviteter, og dermed hele tiden vedligeholder interessen for deres virksomhed.

Men restaurationsbranchen er jo ikke kun de, som driver hotellerne og restauranterne. Restaurationsbranchen indbefatter også alle de, som arbejder "backstage", altså alle leverandørerne til hotel- og restaurationsvirksomhederne, som jo ikke er interessant for en specielt stor kundegruppe, men primært for de 15-20.000 meget forskelligartede restaurationsvirksomheder, som er deres målgruppe.
Her arbejder de fleste i mange henseender fortsat som "ensomme ulve" eller i mindre ofte rabatgivende grupperinger, og uden den store mediedækning, hvilket så medvirker til, at deres målgruppe og dermed deres mulige kunder, knapt kan finde dem. Sidstnævnte gælder specielt for mange af de små leverandører og producenter, hvor det spiller ind, at det kræver tid og ikke mindst økonomisk formåen at gøre sig synlig.

Således kan dynamikken i forreste linje, risikere at gå lidt i stå, hvis "forsyningerne" fra baglandet ikke følger trop, fordi kommunikationen mellem parterne er for dårlig og sammenhængskraften derved mangler! Den dårlige kommunikation kan imidlertid ikke bebrejdes nogen af parterne, idet hovedårsagen dertil simpelthen er for megen "støj på linien".
Informationsstrømmen fra alle sider er massiv, og hvis man ikke holder fokus, distraheres man af en frygtelig masse unødig information, hvis man forsøger sig med bl.a. at søge specifikke produkter på internettet. Man skal groft sagt i forvejen kende den virksomhed, som man søger informationer om, for overhovedet at kunne finde frem til et konkret resultat af sin søgning. Det er spild af tid!

Restaurationsbranchen.dk er et forsøg på at medvirke til få en sammenhængskraft mellem restauratørerne og leverandørerne, idet restauratørerne nemt og hurtigt skal kunne kan finde alle leverandører til restaurationsbranchen og deres produkter og ydelser, uden at skulle søge hid og did. Leverandørerne dertil, skal samtidig hele tiden - og let og tillige billigt - kunne gøre opmærksomme på deres eksistens og dermed komme helt tæt på deres målgruppe med aktuelle informationer, events og tilbud.
Brancheportalen www.Restaurationsbranchen.dk, har netop som ambition at blive et samlende forum for alle, der arbejder professionelt indenfor restaurationsbranchen. Her skal man fagligt kunne fordybe sig og søge information, som er relevant, og blive klogere på alt det, der rører sig indenfor branchen.

Portalen vil blive en for leverandørerne markedsføringsmæssig "motorvej", og for restauratørerne en uundværlig del af deres hverdag; idet ambitionsniveauet er at udbygge portalen med meget mere journalistisk og dagsaktuelt stof, samt informationer om tidens tendenser, gastronomi, lovstof m.m. Det er i den sammenhæng vigtigt, at portalen får aktiveret også alle de, som måske ikke ligefrem leverer varer, men som har "fingrene i suppen", eksempelvis brancheforeninger, fagblade, uddannelsesinstitutioner, turistforeninger etc.

Enhver med interesse for restaurationsbranchen og med ønsker om at tilføre mere dynamik indenfor denne opfordres således til at fremkomme med nyheder og input til www.restaurationsbranchen.dk, og naturligvis oprette sig som bruger af den ene eller anden art, så aktivitetsniveauet højnes og afstedkommer succes for alle involverede. Kort sagt: "Giv den gas".

Relevant information

http://www.restaurationsbranchen.dk/index.asp


Pressekontakt


Firma

Restaurationsbranchen.dk
Åbenrå 23
1124 København K, Danmark

  70701037
  70701037

http://www.restaurationsbranchen.dk

Modtag nyheder fra Restaurationsbranchen.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire