Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/01-11 - Pressemeddelelse

En brancheportal som vil gøre restaurationsbranchen mere dynamisk!

Statsministeren, fagorganisationer m.fl. opfordrer danskerne og dermed danske firmaer til at skabe mere dynamik i vores måde at agere på såvel generelt som indenfor de enkelte brancher. Populært sagt skal vi alle "give den gas" på hver vores måde. Hotel- og Restaurationsbranchen, som jo har en..

14/12-10 - Pressemeddelelse

Restaurationsbranchen's ronkedorer!

Langt de fleste restauratører i Danmark - for ikke at sige alle - har for længst erkendt, at de må være tilknyttet een eller flere spiseportaler for at gøre kunderne opmærksomme på, at de findes. De indgår således på lige fod med deres kolleger eller konkurrenter om man vil i en samlet mar..

04/11-10 - Pressemeddelelse

En ny brancherelateret webportal for restaurationsbranchens aktører - går nu for alvor i luften!

Affødt af vores engagement i restaurationsbranchen på såvel restauratør- som leverandørside, samt med inspiration fra Claus Meyer's ditto indenfor branchen i almindelighed og spændende småproducenter i særdeleshed, har vi oprettet en webportal, hvor man skal kunne finde alt - stort som s..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire