Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/06-12   -   Pressemeddelelse

Nyt om danskernes Sex- og Kærlighedsliv på Sexologiskolen

København d. 24. juni og Århus d. 30. juni og d. 1. juli v. de afgående elever.

Søndag d. 24. juni kl. 9.30-16.00 fremlægger det afgående Sexologhold fra Sexologiskolen København, deres hovedopgave. I Århus er fremlægningen lørdag d. 30. juni kl. 13.30-15.30 og søndag d. 1.7. kl. 9.00-14.00. Hovedopgaven og fremlægningen, er én del af de sexologistuderendes eksamen og emnerne er plukket fra de ting, som interesserer eleverne og som rører sig i Danmark pt. indenfor seksualitet og parforhold. Blandt emnerne "Soldater og pårørendes seksualitet" v. Kristine Damkjær og "Lystspillet" udviklet af Bjørn Samming og Tina Nørregård. Lystspillet er et fantastisk undervisningsmateriale, som kan bruges overfor unge mellem 15-19 år, en gruppe, som der ikke er særlig meget fokus på, og som mangler undervisning. Spillet vil kunne downloades gratis fra efteråret 2012 fra hjemmesiden lystspillet.dk. Læs mere om førstnævnte emne "Soldater og pårørendes seksualitet" nedenfor.

Der er afsat ½ t. til hver elev til fremlægning og efterfølgende spørgsmål og svar. Alle er velkomne. Der vil være forfriskninger undervejs. Det er muligt at deltage i dele af fremlægningen såvel som hele forløbet. Både i København og Århus.

Sexologiskolen uddanner sexologer og parterapeuter - med fokus på det hele menneske. Uddannelserne rummer såvel klinisk sexologi, basal psykologi og terapi, som traditionel sexologi fra de gamle traditioner som Tantra og Tao. Der er også fokus på hvordan ernæring, døgnrytmer og livsstil indvirker på vores lyst og fertilitet.

Eleverne uddannes til at havde fokus på de problematikker, som danskerne har i deres sex- og kærlighedsliv - og til at vise danskerne hvilke udviklingsveje, der også er på det seksuelle område, som single, og i deres parforhold.

Skolen har afdeling både i København, Gunløgsgade 1, 2300 København S. og i Århus, Strandvejen 96, 8000 Århus C.

Læs program og fakta i vedhæftede PDF.

Relevant information

http://www.sexologiskolen.dk



Pressekontakt


Firma

Sexologiskolen
Gunløgsgade 1
2300 København S., Danmark

  +45 70 26 55 77

http://www.sexologiskolen.dk

Modtag nyheder fra Sexologiskolen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire