Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
30/01-14   -   Pressemeddelelse

Tyskrevision - nyt revisionskontor etableret i Flensborg

Thorsten Manewald, Christian Kuth og Benjamin Julius Feindt har etableret det nye revisionsfirma tyskrevision / TR Steuerberater i CITTI-PARK i Flensborg.

Direktørerne i DanRevision Flensburg-Handewitt Steuerberatungsgesellschaft OHG går fra nu af forskellige veje og revisionskontoret ophører under navnet DanRevision.

Thorsten Manewald, Christian Kuth og Benjamin Julius Feindt har etableret det nye revisionsfirma tyskrevision / TR Steuerberater. Med Gunnar Tessin, statsautoriseret revisor, medlem i revisornævnet og censor ved Syddansk Universitet får tyskrevision en dygtig og engageret bestyrelsesformand. Vores team er specialiseret i den grænseoverskridende skatterådgivning, vi taler dansk og kender strukturerne på tværs af grænsen.

Den 1. april 2014 flytter tyskrevision i nye og moderne kontorlokaler i CITTI-PARK i Flensborg. CITTI-PARK er Flensborgs nyeste indkøbscenter, ligger tæt på motorvejen og har gratis parkeringspladser. 30 medarbejdere glæder sig til de nye rammer og selvfølgelig flytter vores værdier og kompetencer med. Den eneste forskel er navneforandringen fra DanRevision til tyskrevision.

Til og med den 31.03.2013 beholder tyskrevision adresse på Alter Kirchenweg 85 i Flensburg-Handewitt og de kendte telefonnumre og mailadresser har gyldighed helt frem til den 30.06.2014.


Relevant information

http://www.tyskrevision.com


Billeder


Pressekontakt

Susanne Schlueter
Marketing | Kommunikation
  +49 4608 90 29 73 33

Firma

tyskrevision - TR Steuerberater
Langberger Weg 4 (CITTI-PARK)
24941 Flensburg, Danmark

  +49 461 90 90 30 00

http://www.tyskrevision.com

Modtag nyheder fra tyskrevision på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire