Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/02-09   -   Pressemeddelelse

På investorerjagt midt i en finanskrise tid!

Internet shoppen Billigsport24.dk har i et stykke tid ønsket at skifte deres rammer i Ringsted ud med noget større! Butikken er vokset i sådan et tempo at det nu er tid at tage det næste skridt!

Da Internet butikken billigsport24.dk i november 2005 slog dørene op for første gang, var det med håbet om at skabe en succes forretning. Her 3 år senere, står man nu med en forretning der på 3 år er gået i sådan en fart at man nu skal til at tage skridtet til step 2!

Ronni Andersen, leder af billigsport24.dk udtaler " At det ville gå så stærkt, er kun positivt, men nu står vi over for endnu en udfordring, da vi simpelthen er vokset ud af vores nuværende rammer! Så vi skal ud og finde mere plads, og mere kapital. Vi skal fører vores step 2 ud i livet! Vi skal ud på et eksternt lager. Køreplanen er helt klar"

Men at finde 1 eller flere investorer midt i en krisetid har vist sig at være lidt af en udfordring! Man er lige nu midt i en tid hvor folk holder på deres penge, og lige ser tiden an, og hvordan det hele udvikler sig!
Med et marked der er gået helt i stå, kan det se sort ud for en virksomhed som billigsport24.dk at få fat i disse investorer!
Men de lader sig ikke slå ud, og som Ronni Andersen udtaler " Vi har erkendt at det måske ikke er den bedste tid at finde investorer i, men det får os ikke til at tabe modet. Vi er sikre på vores plan, og på vores koncept, så vi må arbejde videre, og hele tiden sørge for at vores kunder får en rigtig god oplevelse!"

Billigsport24.dk vil nu i 2009 fortsætte jagten, og håber at der er nogle der kan se den samme fremtid i firmaet, som de 2 stiftere Jan Jensen og Ronni Andersen ser.
Og som alle undersøgelser viser, så er fremtiden at handle på nettet, og det gælder bestemt også sportstøj! Billigsport24.dk kan stadig mærke en stor efterspørgsel på sports mærkevarer til nedsatte priser. Og det vil kun eskalere i fremtiden.

Relevant information

http://www.billigsport24.dk




Pressekontakt


Firma

Billigsport24.dk
Næstvedvej 15 E
4100 Ringsted, Danmark


www.billigsport24.dk

Modtag nyheder fra Billigsport24.dk på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire