Få dit eget presserum

Få dit eget presserum

God skiltning er bedre service!

25-11-15 - Pressemeddelelse
Nyt unikt skiltekoncept til servicebranchen

Kontaktpersoner

Mette Damgaard Petersen
Marketing Manager
  46 15 30 77
  mette@granotel.dk
Lars Skovbæk Rosvall
Direktør
  46 15 30 78
  kontakt@granotel.dk

Virksomhedsprofil

Tilbyder du kvalitet - så skilt med det!
Granotel Displays Copenhagen tilbyder et eksklusivt, elegant og funktionelt skiltningskoncept i tidsløst, klassisk dansk design. Serien tilbyder en stilren helhedsløsning, som sætter funktionalitet og fleksibilitet i højsædet, og sikrer en klar og gennemgående tråd i hele virksomhedens skiltning, målrettet hotel- restaurations- og servicebranchen.
Granotel Displays Copenhagen adskiller sig med en ganske særlig graveringsteknik i de anodiserede skilte, som får tekst og grafik til at fremstå med en helt ensartet og stilren overflade, som var det skrevet på et stykke papir, med et elegant og eksklusivt resultat til følge. Metoden gør at skiltene kan designes på et utal af måder, og muligheden for at få graveret sit eget logo på samtlige skilteserier, understøtter vores kunders branding.
Granotel Displays Copenhagen er et dansk skiltningskoncept, opfundet, udviklet og produceret i Danmark. Der arbejdes kontinuerligt på at forbedre og videreudvikle produkterne.

Følg os på de sociale medier

Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire