Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/03-10   -   Pressemeddelelse

3 hilser stilfuld entertainer velkommen

Med Sony Ericsson Vivaz er det en sand fornøjelse at holde kontakt til omverdenen og føre sig frem som både mesterfotograf og filminstruktør.

Lad andre se verden fra din vinkel i knivskarp billedkvalitet. Sony Ericsson Vivaz er udstyret med et suverænt kamera på hele 8,1 megapixel med bl.a. autofokus, ansigtsgenkendelse og billedstabilisering, så du kan forevige livets uforglemmelige øjeblikke i højeste kvalitet.

Derudover kan du med Sony Ericsson Vivaz optage video i HD-kvalitet (720p) med et enkelt tryk på en dedikeret videotast. De knivskarpe videoer kan du efterfølgende dele med den øvrige verden på YouTube, som du kan klikke direkte ind på fra mobilen.

Sony Ericsson Vivaz er endvidere spækket med underholdningsmuligheder. F.eks. kan du shoppe amok i sjove og brugbare applikationer i 3apps, zappe rundt mellem de bedste tv-kanaler på 3Mobil-TV eller holde dig opdateret med dine venners færden på Facebook eller Twitter.

Sony Ericsson Vivaz fås i sort og kan forudbestilles på 3Webshop fra onsdag 3. marts 2010. Den kan købes i alle 3's salgskanaler fra tirsdag 9. marts. Sony Ericsson Vivaz koster 1.499 kr. med abonnementet 3Boost 399. Mini-mumspris for seks måneder: 4.042 kr. Bestiller du på 3Webshop er der 100 kr. i online-rabat.

Forudbestil Sony Ericsson Vivaz på : http://www.3.dk/Vivaz
Billeder af Sony Ericsson Vivaz findes på : http://www.3.dk/billedarkiv

Om 3:
3 er Danmarks 3G-mobilselskab og Internet Service Provider. 3 tilbyder attraktive og innovative tjenester inden for 3G-mobil-telefoni og mobilt bredbånd. 3 er brand for Hi3G Access, som har 3G-licens i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder også med virksomheder i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3's website på adressen: www.3.dk.

Relevant information

http://www.3.dk


Pressekontakt


Firma

3
Scandiagade 8
2450 København SV, Danmark

  +45 31 20 02 02

https://www.3.dk

Modtag nyheder fra 3 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire