Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/04-10   -   Pressemeddelelse

3Musik på computeren for kun 29 kr.

Nu kan du få adgang til over 1,5 millioner sange på din computer via 3Musik EazyInternet. Pakken koster kun 29 kr. om måneden og giver dig ubegrænset streaming fra dit EazyInternet-abonnement.

Med 3Musik EazyInternet har du altid adgang til ubegrænset musik-streaming på din computer - uanset om der er arbejde eller fest på programmet. Derudover kan du sammensætte dine egne playlister, dele musikken med dine venner og følge med i din favoritkunstners udgivelser.

"Efter relanceringen af musikpakken på mobilen i december har interessen for 3Musik været stor. Nu udvider vi tjenesten, så man for en attraktiv pris også kan få 3's musikkatalog på computeren. Med vores streaming-tjeneste behøver man ikke at downloade nummeret, før man kan høre det," siger Stine Green Paulsen, Kommunikationschef i 3 Danmark.

For at få adgang til hele musikkataloget, skal du forbinde din computer til internettet via 3Connect-softwaren.

3Musik EazyInternet kan fås som tillægspakke til EazyInternet. 3Musik EazyInternet koster 29 kr. pr. måned for privatkunder og til 23,20 kr. pr. mdr. for business-kunder.

Læs mere om 3Musik EazyInternet på http://www.3.dk/3MusikEazyInternet.

Relevant information

http://www.3.dk


Pressekontakt


Firma

3
Scandiagade 8
2450 København SV, Danmark

  +45 31 20 02 02

https://www.3.dk

Modtag nyheder fra 3 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire