Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/11-10   -   Pressemeddelelse

3 lancerer iPad abonnement

3 introducerer indenfor de næste par måneder et særligt iPad abonnement, som gør det muligt for alle fans af Apples nyskabende tabletcomputer at gå på nettet via Danmarks bedste 3G netværk. Detaljer om det nye abonnement vil blive offentliggjort på 3's hjemmeside hurtigst muligt.

Apples iPad gør det muligt for brugerne at benytte apps og andet indhold på en sjovere og mere intuitiv måde end nogensinde før. Man kan surfe på nettet, e-maile, se fotos og video i HD-kvalitet, lytte til musik, spille, læse e-bøger og meget mere gennem det unikke Multi-Touch brugerinterface.

iPad med indbygget WiFi eller 3G er blot 13,4 mm tynd og vejer 730 gram, tyndere end nogen laptop eller netbook. Den har op til10 timers batterilevetid, når man forbinder til nettet via WiFi eller op til ni timer, hvis man går på nettet via det mobile bredbånd.

"Apples iPad er et fantastisk produkt, som har skabt sin helt egen kategori. Det er en helt ny og mere afslappet og intuitiv måde at bruge nettet på og 3's mobile datanetværk er den perfekte partner til en iPad," siger VP Business Sales & Marketing, Mads Transel.

Magasinet mobil har netop kåret 3's mobile datanetværk til Danmarks bedste. "3 vinder kategorien 'Bedste netværk til mobildata' ved at have den absolut højeste gennemsnitshastighed, der er næsten 50 procent højere end nummer 2, TDC. 3 har høj kapacitet i netværket samt god 3G-dækning", skrev mobil i sin test i november-udgaven af magasinet.

Læs mere på http://www.3.dk og http://www.apple.com/ipad.

For yderligere information:
Knud Løkke Rasmussen, kommunikationschef, 3 Danmark, mobil: 31 200 900

Om 3:
3 tilbyder danskerne mobiltelefoni og mobilt bredbånd på Danmarks bedste mobile datanetværk. I 2001 vandt 3 en 3G-licens og i 2010 en 4G-licens. Med kombinationen af 3's eksisterende prisvindende 3G-netværk og det nye 4G-netværk, vil 3 også i fremtiden levere Danmarks bedste mobile datanetværk. 3 i Danmark er en del af Hi3G Access, som har mobillicenser i Danmark, Sverige og Norge og ejes af Hutchison Whampoa Ltd. (60 pct.) og Investor AB (40 pct.). Begge ejere har global industriel og teknologisk erfaring. 3 samarbejder desuden med selskaber i Hutchison Whampoa-gruppen, som har 3G-licenser i Australien, Østrig, Hongkong, Macau, Irland, Israel, Italien og Storbritannien. Du kan besøge 3 på www.3.dk.

Relevant information

http://www.3.dk


Pressekontakt


Firma

3
Scandiagade 8
2450 København SV, Danmark

  +45 31 20 02 02

https://www.3.dk

Modtag nyheder fra 3 på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire