Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/05-15 - Pressemeddelelse

37 bands rockede Askov Festival 2015

Der var bestilt godt vejr da over 1000 unge mennesker indtog Askov Efterskoles plæne for at deltage i årets store musikfestival og der blev da også hurtigt etableret en god stemning blandt de mange fremmødte, som snakkede og hyggede sig overalt i græsset mellem Askov Festivals to store scener.

26/02-15 - Pressemeddelelse

Laura og William fra Nykøbing spiller musical i Askov

Laura og William bor i Nykøbing F. men har i øjeblikket hovedrollerne i musicalen Rebel Heart på Askov Efterskole i den anden ende af landet. De har kendt hinanden i 6 år, men fandt først ud af, at de skulle på samme efterskole dagen før de tog afsted

13/05-14 - Pressemeddelelse

Askov Efterskole styrker faglighed og studieparathed i 9. klasse

Askov Efterskole sætter nu særligt fokus på undervisningen i 9. klasse for at styrke fagligheden og gøre eleverne mere parate til et skole- og studieliv efter grundskolen.

23/04-14 - Pressemeddelelse

Meget mere musical med ny linje på Askov Efterskole

Danske unge er vilde med musicals, og den interesse har fået Askov Efterskole til fra næste skoleår at oprette en decideret musicallinje.

23/04-14 - Pressemeddelelse

Efterskoleelever er forelskede i musical

Sølvkonfetti vælter ud over de optrædende på scenen, og i salen rejser publikum sig og klapper taktfast til musikken. Og da tredje forestilling af Askov Efterskoles musical 'Alice' er slut og salen tømt, sidder Dennis og Amanda tilbage på scenen.

19/11-13 - Pressemeddelelse

Nikolajs musik gik fra idé til iTunes

Musikken flyder fra de to sorte studiemonitors på bordet, mens adskillige farverige spor farer forbi på computerskærmen. I studiet på Askov Efterskole sidder Nikolaj Lønstrup og Jacob H. Rasmussen og lytter til et nyt nummer, Nikolaj har skrevet.

18/09-13 - Pressemeddelelse

Engelsk fylder godt på ny international linje på Askov Efterskole

Engelsk dominerer de unges sproglige verden, og på Askov Efterskole bliver engelsk undervisningssprog i flere fag på den nye Bri10sh-linje, mens folkeskolen er blokeret fra at undervise på andet end dansk.Erhvervslivet vil have det. Kommunerne vil have det. Et stort flertal i Folketinget vil have..

12/09-13 - Pressemeddelelse

Efterskole-elever vil bag mixer-pulten

Askov Efterskole sætter som en af de første fokus på dem, der står bag scenen og har fra det kommende skoleår undervisning i, hvordan man redigerer og indspiller musik - og får det solgt.For et par år siden kunne de ikke kom langt nok frem i køen til talentshows på fjernsynet. Nu vil de ung..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire