Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/06-13 - Pressemeddelelse

Ondt? Snup en eksamensboogie

"Forkæl dig selv og din ømme krop, når du læser til eksamen!"Sådan lyder budskabet fra Gigtforeningen til skoleelever og studerende over hele landet. "Hvis du sidder lige så stille og læser til eksamen hele dagen, så tror da pokker, at du har ondt...," fastslår Lene Witte, direktør i Gigtf..

12/11-12 - Pressemeddelelse

Flovt forlig om finansloven

"Med forliget om finansloven har regeringen og Enhedslisten bundet en sløjfe om julens største snydegave."Det siger direktør i Gigtforeningen, Lene Witte, til en kommentar til det netop indgåede finanslovsforlig."Man forsøger at foregive, at det er en finanslov med et socialt ansigt. Men i give..

31/03-11 - Pressemeddelelse

Gigtforeningen og Nordea Liv & Pension hjælper, når kroppen gør ondt

Gigtforeningen og Nordea Liv & Pension har indgået en samarbejdsaftale, som sikrer, at endnu flere kan få hurtig og effektiv hjælp, når kroppen gør ondt. "Mange danskere må hvert år forlade arbejdsmarkedet for tidligt pga. smerter i led, ryg eller muskler, og det vil være en stor såvel menn..

24/08-10 - Pressemeddelelse

Længere ventetid trods tomme senge

Sammenslutningen af foreningsejede ikke-kommercielle specialsygehuseDer er både ledige senge og personale til rådighed - alligevel vokser ventetiden for patienter for at komme i behandling på landets specialhospitaler og rehabiliteringsentre. Det viser en spritny opgørelse fra Scleroseforeningen..



Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire